Stijn Schaars maakt rentree bij PSV na jaar blessureleed

26 april 2015 om 04:01
nl
Stijn Schaars heeft zaterdag na ruim een jaar blessureleed zijn rentree gemaakt in de hoofdmacht van PSV. De 31-jarige middenvelder kwam in de uitwedstrijd tegen Excelsior vlak voor tijd in het veld voor Luuk de Jong.
Geschreven door

Schaars leidde in blessuretijd het winnende doelpunt van Jürgen Locadia in (2-3).
"Dat voelt heel goed, ik ben zeer tevreden", aldus Schaars na afloop. "Blij dat ik weer onderdeel van het team ben en dat ik me weer voetballer voel. En dat ik in die paar minuten ook nog een belangrijke pass geef waardoor we de wedstrijd winnen is heerlijk."
WK gemistSchaars kwam op 29 maart vorig jaar voor het laatst in actie, tegen FC Groningen. Vanwege aanhoudende knieklachten miste hij de laatste wedstrijden van dat seizoen en ook het WK in Brazilië. De middenvelder liet zich begin mei in de Verenigde Staten opereren aan de kuitbeenkop van zijn linkerknie.
Schaars maakte in november zijn rentree bij de beloften, maar raakte vlak daarna opnieuw geblesseerd aan dezelfde knie. De oud-speler van onder meer Vitesse en AZ moest wederom onder het mes en lang revalideren. Tegen Excelsior kon Schaars dan eindelijk zijn langverwachte rentree vieren in de hoofdmacht van de kersverse kampioen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.