Vrouw uitgescholden voor 'hoer' en aan haren getrokken bij broodjeszaak Breda

26 april 2015 om 13:39
nl
Een 22-jarige vrouw is zaterdagnacht in Breda mishandeld nadat drie mannen opmerkingen maakten over haar uiterlijk. Ze scholden de vrouw en een vriendin uit voor 'hoeren', zo meldt de politie.
Geschreven door

De mishandeling vond plaats bij een broodjeszaak aan het Kerkplein. De vrouwen zaten in de zaak toen de drie mannen ineens opmerkingen maakten over hun uiterlijk. De 22-jarige vrouw liep naar de eigenaar van de zaak. Die zette twee van de drie mannen buiten.
Aan haren getrokkenDe mannen zochten volgens de vrouwen meteen de confrontatie toen ze naar buiten kwamen. Daarbij probeerde één van hen de 22-jarige Bredase te slaan. De vrouw kon zich tegen die klap verweren, maar liep wel een pijnlijke hand op.
Daar bleef het niet bij: een man pakte haar bij haar haren en probeerde de vrouw op de grond te gooien. Pas toen een oudere man tussen de vechtersbazen kwam staan, hield de man op.
Eén man opgepaktDe politie heeft de man, een 18-jarige Bredanaar, opgepakt. Die vertelde dat er in de broodjeszaak over en weer opmerkingen werden gemaakt. De Bredanaar beweert dat juist de vrouw met de vechtpartij begon en hem sloeg en dat hij aan haar haren trok om zich te verweren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.