Sport maandag: Berry van Peer wint PDC-dartstoernooi Coventry, HC Den Bosch bindt Floris Wortelboer

27 april 2015 om 11:21
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant, met aandacht voor darter Berry van Peer, hockeyer Floris Wortelboer en badmintonster Lisa Khoeblal-Malaihollo.
Geschreven door

Wortelboer tekent bij HC Den BoschHockeyclub HC Den Bosch heeft zich versterkt met Floris Wortelboer. Hij komt over van degradant Push Breda. "Het is een apart gevoel bij je oude club weg te gaan, maar ik moet keuzes maken als ik verder wil groeien." Wortelboer roemt de toekomstvisie van de club. Hij denkt dat HC Den Bosch komend seizoen een team krijgt 'om rekening mee te houden'.
Toernooizege Van PeerDartstalent Berry van Peer uit Sprundel heeft zondag een PDC-toernooi in het Engelse Coventry op zijn naam geschreven. Dat toernooi maakt deel uit van de PDC Development Tour. De  tweevoudig Europees jeugdkampioen versloeg de Brit Harry Ward in de finale met 4-0. Hij won daarmee tweeduizend pond. Ook won hij op zondag.
Geen eindzege Khoedlal-MalaiholloLisa Khoeblal-Malaihollo heeft de finale van het Carlton Masters-badmintontoernooi in Zoetermeer zondag verloren. De Tilburgse moest in de eindstrijd haar meerdere erkennen in Tamara van der Hoeven. Het duel eindigde in 0-2. Beide games eindigden in 18-21. Khoeblal-Malaihollo was in Zuid-Holland als derde geplaatst.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.