Noodverordening na verwoestende brand Palazzo Theater in Grave - Omroep Brabant
Video

Noodverordening na verwoestende brand Palazzo Theater in Grave

27 april 2015 om 12:51
nl
De gemeente Grave heeft een noodverordening afgekondigd na de brand bij Palazzo Theater. Niemand mag nu bij het theater komen.
Geschreven door

Dat staat in een persbericht dat de gemeente maandagochtend verspreidde. Daarin staat dat het gebied rond het theater, dat helemaal in de as ligt, verboden terrein is voor onbevoegden. Ook mag niemand daar zijn auto parkeren.
Voor onbepaalde tijdDe verordening is uit voorzorg ingesteld om de veiligheid voor omwonenden van het theater te garanderen. Er is namelijk instortingsgevaar. Rond kwart voor twee mochten omwonenden weer naar huis. Door de noodverordening moesten sommigen bewoners via de achterkant hun huis binnen.
Door de noodverordening mogen mensen zich niet ophouden op het gebied waar de brand plaatsvond. Ook wordt hiermee de veiligheid van woningen en winkels en eigendommen van winkels en burgers gewaarborgd.
De noodverordening blijft van kracht totdat burgemeester Lex Roolvink die weer intrekt. Het is nog niet bekend wanneer dit zal gebeuren.[Tweet:body:https://twitter.com/tonnievossen/status/592606773804179457][Tweet:body:https://twitter.com/tonnievossen/status/592592051365117952]
Alles over de theaterbrand in Grave, lees je op onze themapagina: Omroepbrabant.nl/theaterbrandgrave

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.