Video

Keeper Piet wordt chef Piet: Noordam stopt per direct bij HC Den Bosch

28 april 2015 om 16:05
nl
Piet Noordam stopt per direct bij hockeyclub Den Bosch. De keeper van het eerste elftal begint samen met zijn vriendin Mariam een eigen restaurant in het Limburgse Plasmolen. Het bestieren van een restaurant en het spelen van tophockey is volgens Noordam niet te combineren.
Geschreven door

Piet Noordam en zijn vriendin Mariam zijn allebei in het bezit hebben van het diploma van de hogere hotelschool. Al langer hebben ze het plan om een eigen restaurant te starten.
'Heb er wakker van gelegen'"Dit is altijd al een droom geweest", zegt de 22-jarige Noordam. 'Het is een unieke kans, die moesten we wel pakken. Ik heb er wel een paar nachten wakker van gelegen. Natuurlijk zal ik nog er nog wel eens aan denken als mijn maatjes deze zomer op het veld staan en ik tegels aan het zetten ben, maar ik sta achter deze keuze."
Noordam nam afgelopen zondag na de laatste competitiewedstrijd tegen Hurley (3-3) afscheid van zijn teamgenoten.
VerbouwingAfgelopen week zijn de verbouwingswerkzaamheden al gestart. Het Italiaanse restaurant komt in het Limburgse dorp Plasmolen, onder de rook van Nijmegen. Deze zomer denkt chef Piet Noordam open te kunnen gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.