Brand huis Zevenbergen: woedende bewoner doet aangifte van brandstichting

28 april 2015 om 15:57
nl
De bewoner van de woning aan de Sint Josephstraat in Zevenbergen waar maandagavond een brand woedde, heeft aangifte gedaan van brandstichting. De brandweer vond maandagavond een brandende vuurpijl. Dat meldt de politie dinsdag.
Geschreven door

De bewoners van het huis vermoeden dat de vuurpijl door de brievenbus is gegooid. Zij vonden bij de trap een plastic oranje hoedje dat je vaak op vuurwerk ziet.
WoedendHet is nog niet duidelijk wie de brand heeft gesticht. De bewoners van het pand aan de Sint Josephstraat hebben ook geen idee wie het geweest zou kunnen zijn. Wel hopen ze dat de dader snel gepakt kan worden. "Diegene die het gedaan heeft is de mijne", zei de woedende bewoner dinsdagochtend tegen Omroep Brabant.
In het huis waren alleen twee honden en een konijn aanwezig toen de brand ontstond. De bewoners kwamen uiteindelijk met de schrik vrij omdat de brandweer het vuur snel kon blussen. "Maar normaal zijn de kinderen altijd thuis en er liggen veel spullen in huis die van grote emotionele waarde zijn. Voor hetzelfde geld was het hele huis afgebrand."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.