Opnieuw menselijke resten gevonden op plek waar Ken Boogers (24) uit Veldhoven verdween

29 april 2015 om 02:20
nl
In Nieuw-Zeeland zijn opnieuw menselijke resten gevonden in het gebied waar Ken Boogers uit Veldhoven vermist raakte. Dat weten lokale media van de Nieuw-Zeelandse politie.
Geschreven door

Een voorbijganger vond de resten dinsdagmiddag lokale tijd op Farewell Spit, vlakbij de plek waar vorige week een deel van een skelet werd gevonden.
OnderzoekOf het echt om Ken Boogers gaat, moet politie-onderzoek uitwijzen. Dat kan nog een paar weken duren. De ouders van Boogers zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe vondst.
Eerder zetten ouders Peter Boogers en Ine van der Linden een uitgebreide zoektocht op touw voor hun zoon. Begin april moesten ze constateren dat 'al het mogelijke' gedaan was. "We hebben op eigen verzoek een speciale infraroodhelikopter ingezet. Maar dat leverde niets op. We gaan naar huis."
VermissingKen Boogers was op reis door Australië en Nieuw-Zeeland. Hij is voor het laatst gezien bij Farewell Spit. Dat is een landtong bij Golden Bay in het uiterste noorden van het Zuidereiland. Hij was een wandeltocht gaan maken.
Toen hij niet op kwam dagen bij een etentje, sloegen vrienden alarm. De lokale politie staakte de zoektocht naar de toerist acht dagen na zijn vermissing.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.