Sport woensdag: nederlaag vrouwen PSV / FC Eindhoven

29 april 2015 om 10:20
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant, met aandacht voor de vrouwen van PSV/FC Eindhoven en wielrenners Moreno Hofland en Steven Kruijswijk.
Geschreven door

Nederlaag PSV/FC Eindhoven, rentree Van EsPSV/FC Eindhoven heeft in de BeNe League met 1-0 verloren van laagvlieger PEC Zwolle. De Eindhovense vrouwen liepen door een treffer van Joyce Mijnheer in de tweede helft tegen een nederlaag aan. Kika van Es maakte in de wedstrijd haar rentree na een jaar blessureleed. Van Es stond lang aan de kant met een dubbele beenbreuk.
Kruijswijk, Hofland in Engeland. Team LottoNL-Jumbo staat met drie Brabantse wielrenners aan de start van de eerste editie van de Tour de Yorkshire. De driedaagse etappekoers wordt voor het eerst georganiseerd nadat de start van de Tour de France vorig jaar in het gebied enorm veel publiek trok. Moreno Hofland uit Roosendaal en Steven Kruijswijk uit Den Bosch rijden in Engeland de laatste kilometers voor de start van de Giro d'Italia. Ook Timo Roosen uit Goirle staat aan het vertrek voor de Nederlandse formatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.