Voetbalwereld reageert geschokt op overlijden vrouw Patrick Lodewijks: ‘Dit doet pijn’

30 april 2015 om 01:01 • Aangepast 21 november 2020 om 18:42
nl
De voetbalwereld heeft geschokt gereageerd op het overlijden van Yvonne Lodewijks, de vrouw van Feyenoord-keeperstrainer Patrick Lodewijks. Zo reageerden PSV, Willem II, de KNVB en oud-PSV’er Ruud van Nistelrooij op het drama.
Profielfoto van
Geschreven door

Yvonne Lodewijks (46) uit Eersel kwam woensdagochtend om het leven bij een ongeluk op de A2 bij Eindhoven.
Emotioneel betoog Van NistelrooijRuud van Nistelrooij reageerde woensdag emotioneel op het nieuws van haar overlijden. “De dag begon goed, maar dan krijg je een telefoontje over een vrouw, moeder van drie dochters, die verongelukt is. Dat doet pijn. Pijn voor de familie natuurlijk en pijn voor Patrick die de liefde van zijn leven verliest”, sprak Van Nistelrooij bij de presentatie van het blad Helden.
Feyenoord laat in een verklaring op de website weten geschokt te zijn door het plotselinge overlijden van Yvonne Lodewijks. "De club wenst Patrick, hun dochters en al hun naasten ontzettend veel kracht en sterkte bij het dragen van dit grote verlies."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Lodewijks keepte jaren voor PSV en maakte in 2006 deel uit van de selectie voor het Nederlands elftal. Hij is sinds tien jaar keeperstrainer bij Feyenoord. Deze functie vervult hij ook bij Oranje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.