Video

Kunnen basketballers voetballen? SPM Shoeters werkt training af bij PSV

29 april 2015 om 19:22
nl
PSV hééft de landstitel al gewonnen, SPM Shoeters wil dat over enkele weken ook gaan doen. Vlak voor de playoffs kwamen de Bossche basketballers inspiratie opdoen op trainingscomplex De Herdgang en werkte samen met de PSV-selectie een training af.
Geschreven door

Het was een apart gezicht. De grote basketballers in actie met voetballers die in sommige gevallen bijna een halve meter korter zijn. Toch viel het voor forward Stefan Wessels niet mee. "Ik dacht dat ik beter kon voetballen. Maar dat heb ik hier niet kunnen laten zien. Maar het is wel mooi om eens te kijken hoe het er hier bij PSV aan toegaat."
Inspiratie en funVoor Coach Sam Jones was het een mooie onderbreking op weg naar het seizoenslot van zijn ploeg. "We doen hier inspiratie op, maar het is ook veel fun. Mooi om even te ontspannen voordat de playoffs beginnen."
Mooi moment was de goal die Chris Denson scoorde in een onderling partijtje. Het doelpunt werd door zijn basketbalploeggenoten, maar ook door de PSV'ers uitbundig gevierd. Denson, lachend: "Ik heb een paar voetbalwedstrijden gezien en heb gejuicht zoals ik dat voetballers zie doen. Dus op mijn knieën en met de vingers de lucht in."
Jeroen Zoet komt aanmoedigenOok de PSV'ers genoten van het bezoekje van hun basketbalcollega's uit Den Bosch. Keeper Jeroen Zoet: "Het was ook voor ons een leuke ervaring. Ik ga ook zeker een paar keer kijken als zij in de playoffs spelen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.