Makers Brabant Wereldwijd in TROS TV SHOW van Ivo Niehe - Omroep Brabant

Makers Brabant Wereldwijd in TROS TV SHOW van Ivo Niehe

29 april 2015 om 19:14
nl
De makers van Brabant Wereldwijd, Martijn van der Sanden en Rob Deelen uit Helmond, komen in de TROS TV SHOW van Ivo Niehe. Deelen: "Hij was zo enthousiast over ons werk dat hij een speciale aflevering over ons wil maken."
Geschreven door

Via de redactie van Omroep Brabant kwam Niehe in contact met het duo. "Hij was eigenlijk op zoek naar beelden van voetballer Danny van Bakel", vertelt Van der Sanden. "Wij hadden voor Brabant Wereldwijd in Vietnam een reportage met hem gedraaid. Hij voetbalt daar voor een groot team."
Van Bakel heeft in Nederland bekendheid gekregen door Voetbal International. Deelen: "Ivo Niehe wilde een reportage met hem draaien. Tijdens de research kwam zijn team erachter dat wij al bij hem waren geweest."
Ivo Niehe onder de indrukNiehe was onder de indruk van de beelden. Deelen: "Hij meende dat het onmogelijk was om zo'n programma te maken met z'n tweeën." "We doen alles zelf, terwijl Niehe voor zijn tv-programma met een groot team werkt", vult Van der Sanden aan. "En daarom wil hij hier meer over weten."
Brabant Wereldwijd op Omroep BrabantVan Oeganda tot Curaçao en van Vietnam tot Malawi. In alle uithoeken van de wereld zitten Brabanders met een mooi of bijzonder verhaal. Vanaf komende zaterdag 2 mei is Brabant Wereldwijd iedere week om 18:45 uur te zien op Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.