Video

Politie schiet bij achtervolging in Boxtel, twee inbrekers aangehouden

30 april 2015 om 07:45 • Aangepast 21 november 2020 om 18:42
nl
De politie heeft woensdagnacht waarschuwingsschoten gelost bij een achtervolging, die eindigde op de Schijndelsedijk in Boxtel. Twee verdachten van een inbraak zijn aangehouden. Niemand raakte gewond.
Profielfoto van
Geschreven door

Agenten zagen woensdagnacht een busje rijden in Boxtel. Dat busje ging er met hoge snelheid vandoor. De politie achtervolgde het busje door Boxtel.
Tegen poortDe achtervolging eindigde rond kwart over drie op de Schijndelsedijk, waar het busje tegen een stenen poort reed. De twee inzittenden gingen er te voet vandoor.
Agenten hebben toen waarschuwingsschoten gelost. De twee vluchtende mannen zijn aangehouden. De politie gaat ervan uit dat ze betrokken zijn bij een inbraak in Schijndel eerder in de nacht.
Niet naar ziekenhuisDe vermoedelijke inbrekers zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis.
De politie heeft onderzoek gedaan op de oprit van een huis aan de Schijndelsedijk in Boxtel, waar het busje crashte. Ook is er sporenonderzoek gedaan in een naastgelegen weiland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.