Vanderlande in Veghel boekt orders voor ruim 200 miljoen euro

30 april 2015 om 12:58
nl
Vanderlande Industries in Veghel, producent van bagagesystemen op luchthavens en sorteersystemen voor pakket- en postdiensten, heeft voor meer dan 200 miljoen euro aan orders ontvangen. Hiermee komt de waarde van de opdrachten dit boekjaar ruim boven de 1 miljard euro.
Geschreven door

Een paar opdrachten komen van 's werelds grootste luchthavens. Zo heeft Changi Airport Group gekozen voor Vanderlande als de leverancier van bagagesystemen voor Singapore Changi Airport.
Flexibele laadhulpDit is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Vanderlande, want het wordt het grootste bagage-afhandelingscontract dat ooit is geleverd voor de Aziatische markt.
Daarnaast wordt aan London Heathrow Airport een flexibele laadhulp geleverd voor het bagage-afhandelingssysteem. Deze tilt zware ladingen uit containers en karren en verlaagt de lichamelijke belasting van medewerkers.
Sorteermachines voor postbedrijvenVanderlande heeft ook onderhoudscontracten gesloten met luchthavens op Hawaï en in Dubai. Ook gaat het bedrijf sorteermachines voor pakketten leveren aan Deutsche Post DHL voor depots in heel Duitsland.
Wereldwijd worden er volgens het bedrijf nu op luchthavens per jaar 3,2 miljard stuks bagage via Vanderlande-systemen afgehandeld, oftewel 8,8 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief.
Twintig miljoen pakkettenDaarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan twintig miljoen pakketten per dag (300 stuks per seconde) voor verschillende klanten waaronder de vier grootste sorteercentra voor pakket- en postdiensten ter wereld.
Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 3.300 werknemers op verschillende locaties op alle continenten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.