Doodgeschoten man in Ossendrecht is Ulas Iskar: 'Dit hakt erin'

17 februari 2016 om 15:20 • Aangepast 21 november 2020 om 12:39
nl
De man die maandagnacht dood werd gevonden in een huis aan het Burgemeester van Gilshof in Ossendrecht is Ulas Iskar. Dat bevestigt onder meer de voorzitter van voetbalvereniging Dosko in Bergen op Zoom, waar Iskar lid was.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Iskar is waarschijnlijk het slachtoffer geworden van een afrekening in het criminele circuit, zo liet commissaris van de Koning Wim van de Donk dinsdag weten. Omwonenden hoorden maandagnacht schoten en zagen acht mannen wegrennen. Kort na de melding vonden agenten een dode man in de woning. In het huis werd ook een hennepkwekerij aangetroffen. Een van de ramen van de woning was opengebroken.
‘Hakt erin’“Het is ontzettend schrikken”, aldus voorzitter Gaby Niemantsverdriet van sv Dosko. “Het hakt erin, zeker bij zijn ploegmaats. Die zijn dinsdagavond bij elkaar geweest om erover te praten. Dat was een goed gesprek.”
“Ulas was hier pas voor het eerste jaar lid. Ik kende hem niet persoonlijk, maar hij leek me een sportieve, rustige, leuke vent.”
Ook Iskars personal trainer, Zakaria Ben Slimane, is geschrokken van het nieuws. “Ik zag hem dagelijks in de sportschool. Hij was een hulk, maar wel met een hart van goud. Een gouden gozer die hier altijd iedereen hielp.”
Minuut stilteNiemantsverdriet heeft de KNVB gevraagd om de wedstrijd van zaterdag te verplaatsen. “En waarschijnlijk zullen we er met alle andere teams bij stilstaan met een minuut stilte.”
De elftalleider van het zaterdagteam Dosko 1 wil niet reageren op het overlijden van Iskar.
De politie doet voorlopig nog geen mededelingen over de identiteit van het slachtoffer omdat er nog sectie moet worden verricht op het lichaam. Bij het huis in Ossendrecht is het onderzoek ook woensdag nog in volle gang.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.