Tsonga en Petkovic publiekstrekkers op Topshelf Open in Rosmalen, wildcards voor Haase en Bertens

30 april 2015 om 13:53
nl
Jo Wilfried Tsonga en Andrea Petkovic zijn de hoogstgeplaatste deelnemers aan het Topshelf Open in Rosmalen. De Nederlanders Kiki Bertens en Robin Haase krijgen een wildcard voor het toernooi. Donderdag werd het deelnemersveld gepresenteerd in Den Bosch.
Geschreven door

Eerder werd al bekend dat Lleyton Hewitt en Jelena Jankovic naar Rosmalen komen. Bij de heren is ook nog titelverdediger Roberto Bautista Agut van de partij, evenals Richard Gasquet en David Goffin.
Bij de vrouwen strijden behalve Petkovic en Jankovic ook voormalig toptien-speelster Dominika Cibulkova, Kirsten Flipkens en titelverdedigster Coco Vandeweghe om de titel.
FerrerGrote afwezige is David Ferrer. De Spanjaard is al jaren vaste gast in Rosmalen, maar slaat dit jaar over. Hij wil de week na Roland Garros vrij hebben. Het toernooi was juist naar de week na Roland Garros verplaatst, omdat er dan meer topspelers naar Rosmalen zouden kunnen komen.
Het kwalificatieschema van het damestoernooi wordt uitgebreid naar 32 speelsters en gaat van start op vrijdag 5 juni, het kwalificatietoernooi van de heren op zaterdag 6 juni.
Het hoofdtoernooi begint op maandag 8 juni en beide enkelspelfinales worden gespeeld op zondag 14 juni.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.