‘Jullie mogen elkaar nu kussen’, Rob en Femke trouwen eindelijk na bijzondere Facebookactie - Omroep Brabant

‘Jullie mogen elkaar nu kussen’, Rob en Femke trouwen eindelijk na bijzondere Facebookactie

1 mei 2015 om 15:14
nl
Anderhalf jaar moest hij er op wachten, maar vrijdag mag Rob Schellekens uit Boxtel zijn bruid eindelijk kussen. De manier waarop het huwelijk tot stand kwam, is bijzonder. Rob vertelde in oktober 2013 als grap dat hij met zijn Femke zou trouwen als hij 15.000 likes zou verzamelen op Facebook. Dat aantal werd snel bereikt. Vrijdag is de cirkel rond.
Geschreven door

“Ik ben nog niet zenuwachtig, maar dat word ik ongetwijfeld wel later op de dag”, vertelt de gelukkige bruidegom vrijdagmorgen tegenover Omroep Brabant. “Om twaalf uur is de ceremonie, daarna gaan we met z’n allen lekker eten en vanavond is het groot feest.”
Ontstaan als een grapGoed, nu trouwen er iedere dag Brabanders, maar wat maakt het huwelijk van Rob en Femke zo bijzonder? Het ontstond namelijk als een soort grap. Anderhalf jaar geleden riep Rob op huwelijksfeestjes van vrienden dat hij pas zou trouwen als het stel 15.000 likes zou krijgen op Facebook.
De rest is eigenlijk geschiedenis. Binnen de kortste keren zeiden 15.000 mensen ook ‘Ja, ik wil’ op de Facebookpagina. En dus moest Rob wel op zijn knieën. Omroep Brabant besteedde aandacht aan de bijzondere actie, landelijke media volgden later massaal.
Een like van Omroep Brabant“We hadden al verwacht dat jullie zouden bellen”, aldus een opgewekte Rob. Om een nieuw sneeuwbaleffect te voorkomen, wordt de trouw- en feestlocatie niet prijsgegeven. Dat snappen wij heel goed, Rob en Femke. Geniet er vooral van! En psst… we horen zaterdag wel hoe het is geweest hè.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.