Bronzen stieren voor Opoku en Boessen van FC Oss en FC Eindhoven-aanvaller Sleegers

1 mei 2015 om 12:43
nl
Johnatan Opoku is uitgeroepen tot beste speler van de vierde periode in de Jupiler League. De clubtopscorer van FC Oss ontvangt voorafgaand aan de wedstrijd FC Oss - Sparta vrijdagavond een bronzen stier. Zijn coach, Wil Boessen, krijgt de prijs voor beste trainer en FC Eindhoven-aanvaller Joey Sleegers de bronzen stier voor beste talent van de vierde periode.
Geschreven door

FC Oss-aanvaller Opoku is met zestien doelpunten clubtopscorer. Hij kreeg van de aanvoerders en trainers in de Jupiler League en het publiek het hoogste aantal stemmen.
Zijn coach Wil Boessen is met de Ossenaren bezig aan een sterk seizoen in de Jupiler League en wist de derde periodetitel te bemachtigen. Zijn collega-trainers en de aanvoerders uit de Jupiler League verkozen hem daarom tot beste trainer van de afgelopen periode.
SleegersJoey Sleegers ontving eerder dit seizoen een bronzen stier voor beste speler van de derde periode. Het jonge talent veroverde met zijn ploeg FC Eindhoven de vierde periodetitel en werd door de trainers en aanvoerders verkozen tot beste talent.
Met de bronzen stieren in twee categorieën maakt hij zowel kans op de gouden stier voor beste speler, als de prijs voor beste talent van het seizoen.
Gouden stierDe winnaars van de bronzen stieren voor beste speler, beste talent en beste trainer zijn automatisch genomineerd voor een gouden stier. Die wordt op 12 mei worden uitgereikt tijdens de Gouden Stier Uitreiking bij Sparta Rotterdam.
De topscorer van de Jupiler League ontvangt automatisch een gouden stier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.