Weer gewapende overval op tapijtwinkel Carpetright aan het Fatimaplein in Breda - Omroep Brabant

Weer gewapende overval op tapijtwinkel Carpetright aan het Fatimaplein in Breda

1 mei 2015 om 12:58 • Aangepast 21 november 2020 om 18:40
nl
Twee gewapende mannen hebben vrijdagochtend tapijtwinkel Carpetright aan het Fatimaplein in Breda overvallen. Het is de tweede keer in drie weken tijd dat op de winkel een overval is gepleegd.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens de politie maakten de overvallers geld buit en gingen de daders er vervolgens te voet vandoor. De overvallers zijn nog voortvluchtig. De politie is in de wijk Zandberg een zoektocht begonnen naar de mannen.
BoksbeugelHet duo kwam rond halfelf de winkel via de ingang binnen. Ze bedreigden twee medewerkers met een boksbeugel en een ander wapen. De overvallers dwongen het personeel de kluis en de kassa open te maken waarna ze een onbekend geldbedrag buit maakten.
Blauwe en rode zakdoekVolgens een Burgernetbericht gaat het om twee donkere mannen. Een van de daders droeg een trainingsbroek. Ook hadden ze een blauwe en rode zakdoek voor hun gezicht. Een van de mannen had een zwarte rugzak bij zich.

Wachten op privacy instellingen...

De tapijtwinkel kreeg op 15 april ook overvallers 'op bezoek'. Ook toen ging het om twee daders. Een van hen viel op vanwege de paarse schoenen die hij aan had.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.