Ruim 6000 vrouwen willen Heusdense Josje Huisman opvolgen bij K3

1 mei 2015 om 13:33
nl
6081 vrouwen hebben zich ingeschreven om een van de leden te worden van het ‘nieuwe’ K3. Dat bevestigt Studio 100 aan het Vlaamse VTM Nieuws. De inschrijvingen voor het tv-programma ‘K3 zoekt K3’ liepen donderdagnacht af.
Geschreven door

De drie leden van K3, onder wie Josje Huisman uit Heusden, kondigden onlangs tijdens een persconferentie aan uit de band te stappen.
De meidengroep wil over een jaar de fakkel overdragen aan drie anderen. In het tv-programma van Studio 100 wordt de nieuwe band samengesteld.
‘Groot succes’Studio 100 spreekt van een groot succes. Uit de 6081 inschrijvingen zal nu eerst een grote selectie gemaakt worden. De uitgekozen kandidaten krijgen dan een eerste auditie.
Iedereen die 18 jaar of ouder is, kon zich aanmelden. De oudste deelneemster is 65 jaar oud. Er werd niet enkel om vrouwen gevraagd bij de inschrijvingen, dus mogelijk hebben ook mannen zich aangemeld.
Josje: ‘Traantjes gelaten’In Nina, de zaterdagse bijlage van de Belgische krant Het Laatste Nieuws, erkende Josje onlangs 'heus wel traantjes te hebben gelaten' over de naderende breuk en dat scheldpartijen aan haar adres haar pijn hebben gedaan.
"Even", beweert Josje. "Er is héél veel gespeculeerd en geschreven in de pers en op social media, waardoor mensen het idee hebben dat ik daaronder gebukt ga. Wel, dat is niet het geval hoor."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.