Noodverordening Palazzo Theater in Grave vrijdagavond ingetrokken, onderzoek afgerond

1 mei 2015 om 23:21
nl
De noodverordening die was uitgeroepen in het afgezette gebied rond het afgebrande Palazzo Theater in Grave, is vrijdagavond rond acht uur ingetrokken. Volgens burgemeester Lex Roolvink is er geen gevaar meer. Wel blijven een aantal bouwhekken en een schutting staan om te voorkomen dat het complex wordt betreden. De Maasstraat is weer vrijgegeven voor het verkeer.
Geschreven door

Een grote brand legde 'het Palazzo' tijdens Koningsnacht in de as. Eigenaar Jan-Paul Beukering werd vlak voor de verwoestende brand mishandeld.
Weggejaagd met luchtbuksEen week eerder werd hij in zijn theater ook al overvallen door twee mannen met hetzelfde signalement als de verdachten van de brandstichting. De mannen zijn in de veertig, één van hen is kaal. Bij de eerste keer jaagde hij de overvallers weg  door ze met zijn luchtbuks te beschieten.
De voorgevel van het afgebrande theater en naastgelegen cafetaria werd vrijdagmorgen gestut. Alle werkzaamheden moesten zijn afgerond voordat de noodverordening kon worden ingetrokken. Het technisch onderzoek ter plaatse is inmiddels afgerond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.