Gehandicapt voor een dag in nieuw tv-programma 'Er kan zoveel meer'

1 mei 2015 om 19:14
nl
Anita Witzier, Roy en Rian Donders, Rene Schuurmans. Ze zijn binnenkort met andere bekende Nederlanders te zien in het nieuwe televisieprogramma ‘Er kan zoveel meer’.
Geschreven door

In elke aflevering wordt de BN'er gekoppeld aan een deelnemer van de Zonnebloem en krijgt hij of zij een vergelijkbare beperking.
In de rolstoelZo gaat Omroep Brabant-presentatrice Anne-Marie Fokkens een dagje naar de Beekse Bergen. Ze trekt dan een dag op met Lia van Kuijk uit Rijen, die in een elektrische rolstoel zit.
Vereniging De Zonnebloem is erg blij met de serie. Directeur Noud van Rooij: “We streven ernaar dat iedereen met een beperking zonder extra zorg kan deelnemen aan de maatschappij. Wat wij meekrijgen van de bekende Nederlanders die een dagje in de rolstoel doorbrengen, is dat we nog de nodige uitdagingen hebben in Nederland op het gebied van toegankelijkheid."
Lof voor vrijwilligersHet doet Van Rooij goed dat de presentatoren zo lovend waren voor de inzet van de vrijwilligers bij De Zonnebloem. De nieuwe serie begint op 10 mei. De afleveringen zijn op diverse locaties in Brabant opgenomen. Ook is er gefilmd in Mechelen en Antwerpen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.