Adnane Tighadouini wil na dit seizoen weg bij NAC Breda: 'Eerst club voor eredivisie behouden'

1 mei 2015 om 19:27 • Aangepast 21 november 2020 om 18:39
nl
Adnane Tighadouini wil na dit seizoen weg bij NAC Breda. "Maar eerst is het zaak om de club in de eredivisie te houden." Dat zegt de smaakmaker van de Bredase voetbalclub vrijdag in het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

Tighadouini maakte dit seizoen al elf treffers voor NAC en stond aan de basis van vier treffers. De aanvaller weet dat hij gewild is, maar heeft geen idee welke clubs achter hem aanzitten. "Ik heb mijn zaakwaarnemer verboden om namen door te geven. Ik focus me volledig op NAC. Die club wil ik in de Eredivisie houden. Daarna kijken we verder."
Wel is het voor de aanvaller helder dat hij aan zijn laatste seizoen in Breda bezig is. "Ik heb het idee dat ik klaar ben voor de volgende stap."
Hij vervolgt: "We zijn met NAC bezig aan een lastig seizoen. Vooral in de eerste helft van het seizoen viel het flink tegen. De laatste maanden zijn we een stuk beter bezig. Het is nu zaak om ons te handhaven. En we geloven erin dat dat gaat lukken."
Opvolger van Memphis bij PSV?Volgens analist Aad de Mos, ook te gast in het voetbalpraatprogramma, kan Tighadouini best een volgende stap in zijn carrière zetten. "Hij kan de stap naar de Nederlandse top aan. Het kan voor hem een hele mooie zomer worden. Als je bij een degradatiekandidaat zo uitblinkt, moet dat bij andere clubs ook opvallen. Ik weet niet wie PSV zoekt als opvolger van Memphis Depay, maar misschien komen ze wel bij hem uit."

Wachten op privacy instellingen...

FC Onder Ons is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Paul Post is deze keer de gastheer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.