Sport vrijdag: Dick Jaspers in finale, PSV-voetbalsters halen uit en FCK De Hommel begint prima

2 mei 2015 om 03:22
nl
Dick Jaspers uit Sint Willebrord heeft zich met Raimond Burgman geplaatst voor de finale van het Europees kampioenschap driebanden voor landenteams. De Nederlandse biljarters wonnen van Turkije B en de equipe van het organiserende Duitsland.
Geschreven door

Jaspers tekende in Brandenburg voor de beslissing door de Duitser Martin Horn met 40-20 te kloppen. In de finale is zaterdag België, met Frédéric Caudron en Roland Forthomme, de tegenstander.
Ruime zege voor voetbalsters PSV/FC EindhovenDe voetbalsters van PSV/FC Eindhoven hebben zich gerevancheerd voor de 1-0 nederlaag bij PEC Zwolle. De nummer vijf van de BeNe League schoot vrijdag uit zijn slof in de thuiswedstrijd tegen Club Brugge. De Belgische opponent werd met 5-0 geklopt. Hierdoor blijven de PSV-speelsters uitzicht houden op de vierde plaats. De competitie wordt op 8 mei afgesloten met een uitwedstrijd tegen Standard Luik.  
Prima play-offstart FCK De HommelFCK De Hommel heeft vrijdag de play-offs om het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal prima ingezet. De Bossche ploeg won in Amsterdam met 2-3 van AORC/Lebo Vastgoed. De return is volgende week zaterdag. De andere halve finale gaat ook al tussen een Brabants en een Amsterdams team: FC Eindhoven en ’t Knooppunt. Ook hun eerste wedstrijd wordt, zaterdagavond, in de hoofdstad van ons land gespeeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.