Frank van Mosselveld zwaait af met doelpunt en sleept punt binnen voor zijn RKC Waalwijk

1 mei 2015 om 23:56
RKC'er Frank van Mosselveld, die na dit seizoen stopt met profvoetbal, heeft met een doelpunt afscheid genomen van het Waalwijkse publiek. In zijn laatste thuisduel - na negen seizoenen trouwe dienst - scoorde de aanvoerder in de laatste minuut de 2-2 tegen Jong PSV. Desondanks eindigt RKC het seizoen op de laatste plaats van de Jupiler League.

Namens de Eindhovenaren scoorden Francois Marquet en Steven Bergwijn. Voor RKC was Simon van Zeelst na deze 2-0 achterstand doeltreffend. Tot enorme vreugde van de hele ploeg maakte Van Mosselveld in de laatste minuut met een schot van afstand gelijk.
Ook Peter Jungschläger en doelman Arjan van Dijk ontvingen bloemen na hun laatste thuisduel voor RKC. Volgende week sluiten de Waalwijkers de competitie af met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.