'Mijn allerliefste vrouw kwijtgeraakt’, afscheid echtgenote Patrick Lodewijks woensdag in Eindhoven

6 mei 2015 om 09:23
nl
De afscheidsdienst van Yvonne Lodewijks (46) uit Eersel wordt woensdagochtend om halftwaalf in het Parktheater in Eindhoven gehouden. Aansluitend vindt de crematie in besloten kring plaats. De vrouw van Feyenoord-keeperstrainer Patrick Lodewijks kwam woensdag om het leven bij een verkeersongeluk op de snelweg A2 bij Eindhoven.
Geschreven door

Het ging woensdagochtend mis, omdat een vrachtwagen van rijstrook wisselde en daarbij de auto van een vrouw (26) uit Hooge Mierde raakte. In die auto zat dus ook de vrouw van Lodewijks. “We zijn intens verdrietig dat we mijn allerliefste vrouw en onze supermama zijn kwijtgeraakt”, laat Patrick Lodewijks in het overlijdensbericht op Mensenlinq weten.Collega buiten levensgevaarYvonne Lodewijks was werkzaam bij Jansen-Noy. Zij was samen met een collega op weg naar de modezaak in Sevenum. “Onze gedachten zijn bij Yvonne’s man, hun drie meiden en verdere familie en vrienden. Michelle is buiten levensgevaar en ligt in het ziekenhuis, wij wensen ook haar en haar naasten veel kracht en sterkte toe”, laat het bedrijf weten op de website.
Ook de voetbalwereld heeft geschokt gereageerd op het overlijden van Yvonne Lodewijks. Zo reageerden PSV, Willem II, de KNVB en oud-PSV’er Ruud van Nistelrooij op het drama. Patrick Lodewijks keepte jaren voor PSV en maakte in 2006 deel uit van de selectie voor het Nederlands elftal. Hij is sinds tien jaar keeperstrainer bij Feyenoord. Deze functie vervult hij ook bij Oranje.[YouTube:body:https://youtu.be/i6owHsOykwo]
Oorzaak ongelukVolgens vrachtwagenchauffeur Jean Kuypers uit Erp is het dodelijk ongeluk op de A2 niet veroorzaakt door een vrachtwagen. Hij zegt dat een manoeuvre van een automobilist het ongeluk veroorzaakte. Kuypers was getuige van het ongeluk en verleende als eerste hulp aan de slachtoffers. De politie zegt dat het ongeluk wél is veroorzaakt door een vrachtwagenchauffeur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.