'Veel bukken is goed voor de kont', voetbalsters WSC Waalwijk sluiten seizoen af met 324 tegengoals

3 mei 2015 om 17:58
nl
Het dramatische seizoen van de voetbalsters van WSC in Waalwijk zit er op. Ze sloten het seizoen zondag puntloos af. Ze kregen tijdens deze competitie liefst 324 doelpunten tegen. Zelf scoorden ze niet eenmaal. De laatste wedstrijd, tegen Haarsteeg 3, eindigde in een 9-0 nederlaag.
Geschreven door

"Maar met mij is het hartstikke goed hoor", lacht keeper Sandra Floren. De ene na de andere bal moest ze dit seizoen uit het net halen. "Maar we doen ons best. We hebben nog nooit eerder gevoetbald."
35-0De meest pijnlijke draai om de oren kreeg WSC tijdens de tweede wedstrijd van het seizoen, bij CHC. Dat duel eindigde 21 september in 35-0. De uitslagen daarna varieerden van 30-0 tot 7-0.
"Maar we hebben wel plezier, iedere wedstrijd weer", benadrukt de doelvrouw. "En al dat bukken is goed voor de kont."
StrevenOmdat de ranglijst voor WSC al snel niet meer van belang was, stelden de voetbalsters zich voor ieder duel een apart doel. Zondag, voor de laatste competitiewedstrijd tegen Haarsteeg 3, was het streven minder dan tien doelpunten tegen te krijgen. "Die doelstelling hebben we dus gehaald."
De eerste punten hopen ze komend seizoen te gaan behalen. "Als er vrouwen zijn die  met ons mee willen spelen en ons willen helpen aan ons eerste punt, zijn ze welkom!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.