Video

Ruiten café Klein Antwerpen in Knegsel ingegooid met keien, 'We hebben geen vijanden'

4 mei 2015 om 09:02 • Aangepast 21 november 2020 om 18:37
nl
Na een gezellige dag sloot een cafébaas zondagnacht zijn zaak in Knegsel. Hij lag samen met zijn vrouw net een paar minuten in bed toen de man 'een hoop gerinkel' hoorde. Beneden lagen alle ramen van zijn kroeg aan diggelen.
Profielfoto van
Geschreven door

"Met zes, zeven keien hebben ze alle ramen voor in de zaak vernield", vertelt een verbaasde kroegeigenaar Gerardus Kolsters na een bijzonder korte nacht tegen Omroep Brabant. "Alle ramen zijn stuk. Er is niets meer van over."
Kolsters weet niet wie de ramen van zijn zaak aan Het Groen in Knegsel ingooide. "Wij hebben absoluut geen vijanden. Het is voor het eerst", vervolgt hij somber. "Het was de hele dag gezellig hier."
Noodglas geplaatstDe cafébaas kon 's nachts dankzij hulp van de verzekeringsmaatschappij alvast noodglas laten plaatsen. Daarmee is zijn zaak, Klein Antwerpen, in ieder geval weer beschut tegen de wind en de regen.
De politie tast nog in het duister wie de dader is. Via Twitter roept ze getuigen op om zich te melden. Eén getuige heeft zich al gemeld, zegt de politie. De café-eigenaar heeft aangifte gedaan.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.