Man doet aangifte van mishandeling in Jumbo Eindhoven

4 mei 2015 om 13:46
nl
De 33-jarige man die zou zijn mishandeld in een Jumbo-vestiging in Eindhoven, heeft aangifte gedaan. Dat laat de politie maandag aan Omroep Brabant weten.
Geschreven door

Medewerkers van een Jumbo-vestiging aan de Boutenslaan in Eindhoven zouden afgelopen weekend een klant hebben mishandeld. Dat gebeurde toen zij vermoedden dat hij iets uit de winkel had gestolen.
Later zou naar voren zijn gekomen dat de man de spullen bij een andere supermarkt had gekocht. Het bonnetje van die aankopen had hij in een tasje bij zich.
Jumbo geschrokkenHet vermeende slachtoffer, een Eindhovenaar, heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging en onrechtmatige vrijheidsbeneming. Dat zegt de politie. Ze onderzoekt de zaak en vraagt getuigen een verklaring af te leggen.
Jumbo heeft aan Omroep Brabant laten weten geschrokken te zijn van de mogelijke mishandeling. De Veghelse supermarktketen 'zoekt tot in detail uit' wat er is voorgevallen in de winkel. Vanwege het onderzoek kan een woordvoerder voorlopig verder geen commentaar geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.