Guido Weijers is toe aan een adempauze: jaar lang geen voorstellingen

4 mei 2015 om 13:37
nl
Cabaretier Guido Weijers uit Breda speelt de komende weken zijn voorlopig laatste voorstellingen. Vanaf juni verdwijnt hij voor een adempauze minstens een jaar lang uit de theaters.
Geschreven door

Weijers heeft dat maandag laten weten via Twitter. Voorlopig staat hij met zijn laatste twee voorstellingen op 11 mei in Den Haag en op 28 mei in Bloemendaal. [Tweet:body:https://twitter.com/guidoweijers/status/595154719082979328]
EnthousiastDe Bredanaar was de laatste twee jaar met zijn voorstelling 'V' op reis langs theaters in het hele land. Pers en publiek waren enthousiast. In recensies kreeg de show 4 en 5 sterren.
[YouTube:body:https://youtu.be/I06CjeYOPuI][YouTube:body:https://youtu.be/iixKTmnOxe8][YouTube:body:https://youtu.be/tph10NK--SU][YouTube:body:https://youtu.be/mHCDQ_Ifrhk]
Weijers zegt dat de voorstelling 'V' een feest is om te spelen. "Echt fantastisch hoe er elke avond weer die golf van herkenning door de zaal knalt en hoe hard het publiek elke keer weer lacht! Dat maakt theater zo speciaal. De beleving is live zo veel leuker dan op tv!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.