Video

Rood met wit gips met de handtekening van Memphis Depay, PSV'ers bezoeken kinderafdeling ziekenhuis

4 mei 2015 om 20:05
nl
Feest op de kinderafdeling van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. Een aantal spelers van PSV kwam maandag met de kampioensschaal langs. Het kampioenschap werd samen met de kinderen nog even dunnetjes gevierd.
Geschreven door

Eerst een rode laag en daarna witte strepen, tot slot nog een PSV sticker en Mats zijn PSV gips is compleet. Op de achtergrond vraagt ondertussen zijn idool Memphis Depay hoe het met hem gaat. Mats brak zijn pols tijdens het skaten.
Nu hij zijn nieuwe gips krijgt, is het toch wel een beetje een geluk bij een ongeluk voor hem. Tevreden kijkend naar zijn gips en met een bal vol handtekeningen onder zijn arm, verlaat Mats twintig minuten later de gipskamer.
Drukte van jewelsteDe kleine fan is één van die tientallen kinderen die maandag een dag beleefden om nooit meer te vergeten. Op de gang van de kinderafdeling is het een drukte van jewelste. Naast Memphis Depay waren ook Abel Tamata, Jürgen Locadia en Danny Wintjens naar het St. Annaziekenhuis gekomen.
Daar deelden ze handtekeningen uit en werd er de tijd genomen om op de foto te gaan. Op deze manier konden de kinderen die het kampioensfeest moesten missen, toch meegenieten van de landstitel.
Mooie dag bezorgenVolgens Depay is het voor de spelers leuk om op deze manier de kinderen een mooie dag te bezorgen. "Dat hij hier zit is niet zo goed, maar dat we hem dan een mooie dag kunnen bezorgen, is dat alleen maar mooi."
Na hun bezoek in Geldrop reisde het gezelschap af naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.