Patrick Lodewijks tijdelijk vervangen door Ronald Graafland, woensdag afscheid vrouw Yvonne (46)

5 mei 2015 om 17:29 • Aangepast 25 april 2020 om 03:10
nl
Keeperstrainer Patrick Lodewijks wordt bij Feyenoord tijdelijk vervangen door Ronald Graafland, de derde keeper van de Rotterdamse club. Dat heeft trainer Fred Rutten tegen Voetbal International gezegd. De Veldhovenaar krijgt van Feyenoord alle tijd om het verlies van zijn vrouw te verwerken.
Geschreven door

Lodewijks verloor woensdag zijn vrouw Yvonne (46) die bij een verkeersongeluk op de A2 bij Eindhoven om het leven kwam. Het is niet duidelijk hoe lang Lodewijks wegblijft bij Feyenoord, maar tot die tijd neemt Graafland in de technische staf de taken van hem over.
ZIE OOK: 'Mijn allerliefste vrouw kwijtgeraakt’, afscheid echtgenote Patrick Lodewijks woensdag in Eindhoven
'Totdat Patrick weer terug is'“'Ronald doet dat al als Patrick weg is met het Nederlands elftal”, zegt Rutten. “'Patrick traint de keepers van Oranje en is dan gedurende zo'n periode niet bij Feyenoord aanwezig. Ronald heeft bewezen dat hij daaraan op een goede manier invulling geeft. Hij zal dus de keepers trainen totdat Patrick weer terug is.”
De afscheidsdienst van Yvonne wordt woensdagochtend om halftwaalf in het Parktheater in Eindhoven gehouden. Aansluitend vindt de crematie in besloten kring plaats. “We zijn intens verdrietig dat we mijn allerliefste vrouw en onze supermama zijn kwijtgeraakt”, liet Patrick Lodewijks weten.
ZIE OOK: Ooggetuige Jean Kuypers over dodelijk ongeluk A2: 'Vrachtwagenchauffeur was niet de schuldige'
Indrukwekkend eerbetoonZo’n vijftig Feyenoord-supporters brachten zaterdagavond een indrukwekkend eerbetoon bij het huis van Lodewijks. Ze legden bloemen, kaarsen en gedichten neer bij de ingang. Daarna staken ze fakkels aan voor de trainer, die was komen kijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.