‘Ik ben bij K3 tot zondebok gemaakt’, Josje Huisman uit Heusden baalt van berichten over breuk K3

6 mei 2015 om 08:14
nl
Josje Huisman uit Heusden vindt alle berichtgeving over de breuk met K3 'kort door de bocht'. "Ik denk dat mensen altijd wel op zoek zijn naar een zondebokje en dat ik de ongelukkige ben”, zei Josje dinsdagavond bij RTL Late Night.
Geschreven door

Ze ontkent dat zij de reden is dat de Vlaamse meidengroep ermee ophoudt. “Zoiets beslis je niet van de een op andere dag en ook niet in je eentje", aldus Josje. “De mensen zijn heel vindingrijk geweest.”
De Vlaamse meidengroep wil over een jaar de fakkel overdragen aan drie anderen. In een tv-programma van Studio 100 wordt de nieuwe band samengesteld.
ZIE OOK: Ruim 6000 vrouwen willen Heusdense Josje Huisman opvolgen bij K3
WurgcontractDe geruchtenstroom over Josje kwam op gang nadat de breuk werd aangekondigd, zegt ze bij Humberto Tan aan tafel. Zo zou Josje de meidengroep enkel als opstapje voor haar eigen carrière hebben gezien en had ze een wurgcontract moeten tekenen.
Allemaal klinkklare onzin, aldus Josje. “Alles wat wordt geschreven is heel kort door de bocht. Ik kan dat wel ontkrachten inderdaad." K3 sluit af met een grote concertreeks, die loopt tot en met het voorjaar van 2016.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.