Sport woensdag: Van Asten op podium in Duitsland, Middelkoop wint in Rome& goedkoper naar FC Oss

6 mei 2015 om 13:15
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant met woensdag onder andere aandacht voor Leopold van Asten, Ossenaar Aram Pusters en goedkopere entreebewijzen bij FC Oss volgend seizoen.
Geschreven door


Goedkoper naar FC OssFC Oss verlaagt volgend seizoen haar entreeprijzen. De seizoenkaarten worden goedkoper met zo'n dertig procent. Losse tickets worden vijftien procent goedkoper. Een seizoenskaart op de A-tribune kost nu nog maar 115 euro in plaats van 164 euro. Met de actie hoopt FC Oss meer mensen naar het stadion te trekken. Nu heeft de club ruim zeshonderd seizoenkaarthouders.
Ossenaar Aram Pusters maakt overstap van sv TOP naar FC Oss Aram Pusters maakt deze zomer de overstap maakt van sv TOP naar FC Oss. De 22-jarige verdediger is een geboren Ossenaar en zal volgend seizoen op amateurbasis uitkomen voor de Osse club.
Brons van Van AstenLeopold van Asten uit Duizel is met zijn paard Zidane derde geworden bij de Grote Prijs van Mannheim. Winnaar werd Albert Zoer; met zijn schimmel Gigolo bleef Zoer in Duitsland foutloos in een tijd van 43,39 seconden. De Duitser Mario Stevens werd met Baloubet tweede.
Middelkoop door in RomeTennissers Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop uit Breda hebben in het dubbelspel de kwartfinale bereikt van het Challenger-toernooi in Rome. Het als derde geplaatste duo won in twee sets van de Slowaak Andrej Martin en de Chileen Hans Podlipnik-Castillo.
Gudelj's naar AjaxVolgens De Telegraaf wil Ajax niet alleen Nemanja Gudelj contracteren, maar ook zijn vader Nebosja en zijn broer Dragi. Nemanja Gudelj speelt nu nog bij AZ, maar staat op het punt een meerjarig contract bij Ajax te tekenen. Nebosja Gudelj zal voor Ajax gaan scouten, Dragi krijgt een kans om zich in Jong Ajax te spelen. De Gudelj's stonden eerder onder contract bij NAC.        

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.