‘Dit grijpt ons aan', Supporters Feyenoord bewijzen Yvonne Lodewijks laatste eer bij uitvaart

6 mei 2015 om 18:35
nl
Een groep van ongeveer 25 Feyenoord-supporters heeft woensdag bij het Parktheater in Eindhoven de laatste eer bewezen aan Yvonne Lodewijks, de vrouw van keeperstrainer Patrick Lodewijks. De supporters staken fakkels af toen de rouwstoet na de afscheidsbijeenkomst naar het crematorium reed.
Geschreven door

Yvonne Lodewijks kwam vorige week woensdag om het leven door een ongeluk op de snelweg A2 bij Eindhoven. Bij de afscheidsbijeenkomst was ook de voltallige Feyenoord-selectie aanwezig. Ook een flinke vertegenwoordiging van PSV woonde de bijeenkomst bij.  
Eerbetoon met fakkelsPatrick Lodewijks heeft de groep Feyenoord-supporters na het eerbetoon eerder deze week bij zijn huis, uitgenodigd voor de afscheidsdienst. “Op dit soort momenten is Feyenoord één grote familie, dit grijpt ons allemaal aan”, vertelt Joost Broekman, een van de Feyenoord-supporters. “Het was een emotionele afscheidsdienst.”
Yvonne Lodewijks was werkzaam bij Jansen-Noy. Zij was samen met een collega uit Hooge Mierde op weg naar de modezaak in Sevenum. Haar collega raakte gewond bij het ongeluk. Bij het ongeluk waren twee auto’s en een vrachtwagen betrokken.
De afscheidsdienst werd in het Parktheater in Eindhoven gehouden. Aansluitend vond de crematie in besloten kring plaats.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.