Video

Beste hostel van Nederland staat in Uden: Kersenhof op nummer 1

6 mei 2015 om 20:19 • Aangepast 21 november 2020 om 18:35
nl
Hostel Kersenhof in Uden is door de toonaangevende website Zoover uitgeroepen tot beste Hostel van Nederland. Op Zoover kunnen gasten een beoordeling achterlaten over de accommodaties waar ze hebben gelogeerd. Die meningen kunnen vernietigend zijn of in het geval van het Udense hostel uiterst lovend.
Profielfoto van
Geschreven door

"Ik heb een 9,4 en dat is voor een hostel een super hoog cijfer." Huib Rutten, eigenaar van het in het buitengebied gelegen hostel, is blij en trots. Gasten die bij hem hebben gelogeerd hebben de gepassioneerde eigenaar een enorme bos veren 'in zijn kont gestoken'.
Spik en SpanDe verbouwde boerderij voldoet totaal niet aan het beeld wat veel mensen van een hostel hebben. De kamers zijn hier niet smerig maar brandschoon.
De bedden liggen wel lekker en zelfs het doucheputje is spik en span. Zelfs de beruchte wankelende doorgeslapen stapelbedden zijn hier zeldzaam. "Ik heb nog één kamertje met een stapelbed dat ik eigenlijk verhuur als een eenpersoonskamer."

Wachten op privacy instellingen...

Kersenhof is anders Dat het Udense hostel anders en beter is dan heel veel andere hostels wereldwijd, doet de ronde in de internationale reiswereld. Overal komen de gasten vandaan. "Australië, Brazilië en Chinezen. Maar, het overgrote deel komt uit Nederland en omringende landen."
De unieke koers van het hostel, 'veel voor weinig' en luxueus, is wat de eigenaar vooral zelf wil. In zijn jonge jaren heeft hij als backpacker genoeg hostels van binnen gezien die er iets anders uitzagen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.