Video

Zanger Django Wagner overladen met dubbelgoud bij presentatie van zijn nieuwe album

7 mei 2015 om 18:18
nl
'Mijn muziek, Mijn passie', het nieuwe album van Django Wagner, werd donderdag gepresenteerd in Hilversum. Bij de presentatie van de cd werd de zanger ook nog eens overladen met dubbelgoud.
Geschreven door

'Mijn Muziek Mijn Passie' is alweer het vijfde album van Django Wagner, een cd waar honderden uren werk in zit. "We hebben het uitgerekend", vertelt de zanger. "We kwamen in totaal op zeshonderd uur arbeid voor één cd." Een eerste exemplaar van het album kreeg de zanger uit handen van TROS-coryfee Daniël Dekker.
Ontdekt Zes jaar geleden werd Django Wagner ontdekt door Eindhovense platenproducent Adri van den Berk. "In 2009 was ik in een café in Helmond en daar stond Django Wagner te zingen. We raakten in gesprek en zijn inmiddels aangekomen bij het vijfde album. Hoe het verder gaat, weet niemand maar het gaat nog steeds stapje voor stapje omhoog."
Dubbelgoud Django Wagner werd halverwege zijn optreden overvallen door het feit dat hij ook nog eens twee gouden platen mee naar huis mocht nemen: goud voor de albums 'Als de Nacht' en 'Mijn Gevoel'. Van beide albums zijn er 20.000 exemplaren verkocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.