Opnieuw verlies voor SPM Shoeters in halve finale: Bosschenaren op 1-2 achterstand

8 mei 2015 om 00:50
De basketballers van SPM Shoeters hebben donderdagavond de derde wedstrijd in de halve finale van Landstede Basketbal verloren. De Bosschenaren kwamen in eigen huis niet voorbij de bezoekers uit Zwolle: het werd 74-78.

SPM Shoeters begon het duel slecht. Na het eerste kwart stonden de Bosschenaren op een 13-20 achterstand. De thuisploeg herpakte zich en ging de rust in met 32-35.
Na de pauze moesten de Bosschenaren het onderspit delven. De wedstrijd werd verloren, waardoor SPM Shoeters met een 1-2 achterstand naar Zwolle moet voor de vierde wedstrijd in de play-offs.