Twintigjarig bestaan Chassé Theater groots gevierd: cabaretier Guido Weijers houdt ‘Comedy Weekend’

8 mei 2015 om 01:16
nl
Het twintigjarig jubileum van Chassé Theater wordt dit jaar op grootse wijze gevierd. Op 12 en 13 september komt er een trits aan cabaretiers naar het Bredase theater ter gelegenheid van het zogeheten 'Comedy Weekend'. Dat heeft Guido Weijers donderdagavond bij RTL Late Night laten weten.
Geschreven door

Weijers is de kartrekker van het evenement en één van de grappenmakers die de Bredase planken gaat bestijgen. Het wordt volgens Weijers een ‘schandalig grappig’ weekend.
Onder anderen Pieter Derks, Jan-Jaap van der Wal, Roué Verveer en Woe& Van der Laan prijken op het affiche. Bijzonder aan het evenement is dat de cabaretiers op ongewone plekken in het theater optreden.
Overnachten in theaterZo staan ze niet alleen in de theaterzalen, maar ook in de kelder, op zolder boven de grote zaal, in de laad- en losruimte, in de orkestbak en in de artiestenfoyer. Bezoekers hoeven na het programma niet naar huis, maar kunnen in het theater overnachten, op het toneel of in één van de 25 exclusieve kleedkamers.
Voor de bezoekers is er zaterdag een barbecue en na de voorstellingen een afterparty. Eerder deze week liet de Bredanaar weten dat hij ruim een jaar niet in de theaters te zien zal zijn.
SabbaticalDe cabaretier speelt deze maand zijn voorlopig laatste voorstellingen. De grappenmaker heeft zijn voorstelling V bijna 200 keer gespeeld en ook met de oudejaarsconference stond hij 59 keer op de bühne.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.