PSV met Memphis Depay in laatste thuisduel tegen Heracles Almelo

8 mei 2015 om 16:43
nl
PSV treedt zondag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Heracles Almelo aan met Memphis Depay, waarmee het duel in Eindhoven ook direct een afscheidsduel is voor de 21-jarige speler die donderdag gepresenteerd werd als nieuwe aankoop van Manchester United.
Geschreven door

Depay speelt zondag zijn voorlaatste wedstrijd in het shirt van PSV en de laatste voor eigen publiek. "Het is jammer dat we een geweldige speler als Memphis verliezen, maar het is ook mooi om te zien dat een door PSV opgeleide speler de overstap naar Manchester United kan maken", zei trainer Phillip Cocu vrijdag.
'Spelen voor de records'PSV werd drie weken geleden al kampioen, maar speelt volgens Cocu wel degelijk nog ergens voor. "We kunnen het puntenrecord van PSV verbeteren, het meest aantal zeges in één seizoen boeken en Depay en Luuk de Jong strijden nog om de topscorerstitel.''
Nummer veertien op de ranglijst Heracles is zo goed als zeker van lijfsbehoud. De voorsprong op nummer zestien NAC is zes punten en veertien doelpunten. De veilige nummer vijftien Excelsior heeft drie punten minder, maar een iets beter doelsaldo (+3).
Remko Pasveer op doelDoelman Remko Pasveer, die vrijdag zijn contract verlengde, staat zondag op doel. Jeroen Zoet krijgt rust van trainer Phillip Cocu. In het laatste competitieduel van PSV zal Zoet weer op doel staan.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.