Pierre van Hooijdonk in FC Onder Ons: 'Onverstandig Maaskant technisch directeur van NAC te maken'

8 mei 2015 om 20:37
nl
Pierre van Hooijdonk vindt het niet verstandig om Robert Maaskant bij NAC een dubbelfunctie te geven van zowel trainer als directeur. Dat zei de voormalig voetballer vrijdag in FC Onder Ons, het voetbalpraatprogramma van Omroep Brabant.
Geschreven door

Volgens de oud-spits moet NAC leren van de gang van zaken rond Nebosja Gudelj. "Vorig jaar heeft NAC met Gudelj al de oren laten hangen naar een trainer die alles bepaalde op technisch gebied. Alle spelers die toen zijn aangetrokken, kwamen uit zijn netwerk. Als je Maaskant nu een contract geeft voor die dubbelfunctie, doe je weer hetzelfde."
EenheidVan Hooijdonk denkt niet dat NAC de nacompetitie zal ontlopen. En zelfs in de play-offs krijgt de ploeg het lastig. "Ik ben bang dat de eenheid zoals die er was voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo aan het verdwijnen is. Het baart mij zorgen dat een aantal spelers al bezig lijkt met een vervolgstap in hun carrière."
"Adnane Tighadouini heeft al aangegeven dat hij na dit seizoen weg wil", verduidelijkt Van Hooijdonk. "In Ruben Ligeon is interesse. En daarnaast heb je een paar spelers die transfervrij worden als NAC degradeert. Ik betwijfel of dat allemaal goed is voor de eenheid die je in de nacompetitie toch nodig hebt."[Tweet:body:https://twitter.com/joostvanerp/status/596698712870641664]FC Onder Ons is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Naast Van Hooijdonk zit deze week ook Sjoerd Mossou aan tafel bij presentator Job van der Zon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.