Pierre van Hooijdonk: 'Overname NAC door Van Dijk van de baan'

8 mei 2015 om 20:36 • Aangepast 21 november 2020 om 18:32
nl
De plannen van zakenman Jan-Willem van Dijk om aandelen van NAC Breda over te nemen, zijn van de baan. Dat zei Pierre van Hooijdonk vrijdagavond in FC Onder Ons, het voetbalprogramma van Omroep Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

In de plannen van Van Dijk zou Van Hooijdonk de nieuwe technisch directeur van de club worden. Van Hooijdonk zegt nadat hij gepolst was door Van Dijk geen contact meer te hebben gehad over een officiële functie bij de club.
Jan-Willem van Dijk was aan het begin van dit seizoen kort in functie bij NAC. Na een conflict stapte hij op. Vorige maand werd duidelijk dat de zakenman de helft van de aandelen van NAC wilde overnemen.
Die plannen zijn volgens Pierre van Hooijdonk niet meer aan de orde. De voormalig spits van de club ziet zichzelf op termijn nog wel terugkeren bij de club, maar volgens hem is dat zeker nog een kwestie van jaren.

Wachten op privacy instellingen...

FC Onder Ons is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Naast Van Hooijdonk zit deze week Sjoerd Mossou aan tafel bij presentator Job van der Zon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.