Joeri Edelijn (27) uit Oss doodgestoken op Markt in Uden, dader voortvluchtig

10 mei 2015 om 11:33
Joeri Edelijn bron: facebook
Joeri Edelijn bron: facebook
Bij een steekpartij in Uden is zaterdagnacht een 27-jarige man uit Oss ernstig gewond geraakt. Hulpverleners vochten voor zijn leven, maar dat mocht niet meer baten. De man bezweek later in het ziekenhuis. Verschillende bronnen melden aan Omroep Brabant dat het slachtoffer Joeri Edelijn is.
Geschreven door

Hij werkte bij Heesen Yachts, een fabrikant van luxe jachten in Oss. Bij dat bedrijf vindt maandag een bijeenkomst plaats om collega’s in te lichten.
Markt in UdenEdelijn werd rond halfdrie ernstig gewond gevonden op de Markt in Uden. Hulpverleners rukten massaal uit. Hij verkeerde in levensgevaar en moest worden gereanimeerd.
De hulpverleners brachten de man na het reanimeren in een traumahelikopter met spoed naar het ziekenhuis. Daar bezweek hij later aan zijn verwondingen, zo bevestigde de politie later.
Toedracht nog onduidelijk De politie tast nog in het duister over de toedracht van de steekpartij. Ze heeft nog niemand opgepakt. Een woordvoerder zegt dat vijftien tot twintig rechercheurs nu bezig zijn met de zaak. Zij zullen onder meer camerabeelden van omliggende horecagelegenheden analyseren.
De politie zoekt bovendien getuigen. "We hebben al een aantal mensen gesproken, maar om een goed beeld te krijgen doen we een oproep aan mensen die iets hebben gezien maar zich nog niet hebben gemeld", vertelt zegsman Rick Ebli.
Volgens getuigen ontstond er een vechtpartij tijdens een vrijgezellenfeest en is dat ontspoord. De politie kan dit niet bevestigen en zegt zich eerst bezig te houden met het onderzoek. "Wij gaan niet mee met geruchtenstromen", aldus Ebli.[Tweet:body:https://twitter.com/PolitieOBN/status/597303623769534465]

Wachten op privacy instellingen...