Video

Keververslaafden komen bij elkaar in Nuenen 'Ik wil best begraven worden in mijn auto' - FOTO'S

10 mei 2015 om 19:37
nl
Nuenen stond zondag volledig in het teken van klassieke auto's. De Kever Club Nederland organiseerde voor de tiende keer het zogeheten Beetles at the Beach.
Geschreven door

Onze fotograaf maakte prachtige plaatjes bij Beetles at the Beach. Check de fotoserie.
Honderden liefhebbers van, vooral, de Volkswagen Kever staan in het zonnetje met elkaar te praten. Ze hebben het over auto's, bijna de hele dag, hier zijn ze eindelijk met liefhebbers onder elkaar.
Luchtgekoelde motor"Het is het aparte karakter van de Kever", legt Michel van de Meulengraaf van Keverclub Nederland uit. "De luchtgekoelde motor achterin, het aparte modelletje, ja dat blijft iedereen altijd fantastisch vinden."
Maar het is soms zelfs liefde. "Deze Kever is het allermooiste wat ik heb", zegt een eigenaar. "Al bied je me nu zes ton, of desnoods een miljoen, ik doe dit wagentje nooit meer weg."
KistSommige bezoekers hebben een briefje met 'te koop' onder de ruitenwissers gelegd. Maar wie denkt dat dat afvalligen zijn, heeft het mis. "Ik ga van de opbrengst een nieuwe Kever kopen. Ik blijf de Kever trouw. Tot aan de kist? Ach, wie weet laat ik me wel in een Kever begraven."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.