Topklasse zondag: UNA verslaat JVC Cuijk met 5-3, OJC Rosmalen speelt 3-3 gelijk tegen ADO'20

10 mei 2015 om 18:00 • Aangepast 21 november 2020 om 18:30
UNA uit Veldhoven heeft zondagmiddag met 5-3 van JVC Cuijk gewonnen. OJC Rosmalen speelde met 3-3 gelijk tegen ADO'20. UNA sluit het seizoen af op een tweede plaats. JVC Cuijk eindigt op een vijfde plek op de ranglijst. OJC Rosmalen eindigt haar debuutjaar in de Topklasse zondag als negende.
Profielfoto van

Vorige week werd al duidelijk dat niet UNA, maar FC Lienden kampioen van de Topklasse zondag is.
UNA - JVC Cuijk: 5-3Teun Sebregts opende de score voor UNA. Na de ruststand van 1-0 vielen er maar liefst acht doelpunten in de tweede helft. Ron Jansen maakte in de 53e minuut de 2-0, vijftien minuten later maakte hij er ook 3-0 van.
Een kwartier voor tijd kwam JVC Cuijk terug in de wedstrijd door doelpunten van Mark Fennebeumer en Cayfano Latupeirissa (strafschop). Vlak voor tijd leek Teun Sebregts de wedstrijd definitief te beslissen: 4-3. In blessuretijd kreeg UNA nog een strafschop die werd benut door spits Ron Jansen.

Mark Schenning, trainer van UNA, is blij met de tweede plek, maar er had meer ingezeten. Zo heeft de club geen enkele periodetitel gepakt. "We hebben een heel goed seizoen gedraaid. Hopelijk kunnen we volgend jaar langer meedoen om het kampioenschap en kunnen we een ronde verder komen in de beker."
ADO'20 - OJC Rosmalen: 3-3Al na drie minuten stond ADO'20 op voorsprong tegen OJC Rosmalen. Tristan Buchinhoren zorgde voor de 1-0. Vijf minuten later was het Tom van den Brink die er 2-0 van maakte. Daarna wist Mike Scholten OJC Rosmalen terug in de wedstrijd te brengen door er 2-1 van te maken. Tom van den Brink van ADO'20 werd voor rust nog weggestuurd omdat hij te laat was met een sliding. Toch wist ADO'20 de voorsprong uit te bouwen. Sead Mazreku maakte er 3-1 van.
Kort na rust wist Rene Geerts er snel 3-2 van te maken. Uiteindelijk leek ADO'20 de voorsprong vast te houden, maar Wesley Meeuwsen scoorde één minuut de gelijkmaker.