Video

Bloemen en kaarsen in Uden voor doodgestoken Joeri Edelijn (27): 'Hij deed geen mens kwaad'

11 mei 2015 om 00:45
nl
Op de plek in Uden waar Joeri Edelijn zaterdagnacht werd doodgestoken, zijn uit medeleven zondagavond bloemen en kaarsen neergelegd. De 27-jarige Ossenaar zou bij een vechtpartij betrokken zijn geraakt.
Geschreven door

Edelijn werd op de Markt, middenin het uitgaansgebied van Uden, zwaargewond gevonden. Hij werd gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis. Wat er op de Markt precies is gebeurd, weet de politie nog niet.
'Eén moeder krijgt vandaag geen bloemen'Op social media werd zondagmiddag opgeroepen bloemen op de Markt te leggen. "Het is Moederdag vandaag, zou het passend zijn als van alle bossen bloemen die vandaag gegeven worden er een aantal bloemen belanden bij de zitjes op de Markt? Omdat ergens een moeder vandaag geen bloemen ontvangt", zo schrijft de beheerder van Facebookpagina 'Ujenaren be like'. Later zondag werd dus gehoor gegeven aan die oproep.
"Hij deed geen vlieg kwaad, een hele rustige jongen", omschrijft een oud-collega het slachtoffer. "Vrienden van mijn zoon vertelden me over de steekpartij. Maar pas net hoor ik zijn naam en dan schrik ik wel. Want dit is een jongen die ik ken uit Oss."
Getuigen gezochtDe politie is nog steeds op zoek naar getuigen die meer weten over wat er gebeurde op de Markt zaterdagnacht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.