Babbeltruc: Vrouw met bloemen leidt bewoner (83) af, andere man doorzoekt huis

11 mei 2015 om 02:09
nl
Een 83-jarige man is vrijdag het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Hij werd aan de deur afgeleid door een vrouw met bloemen en kinderen. Ondertussen doorzocht een andere man de kasten in het huis.
Geschreven door

Rond elf uur 's avonds werd er aangebeld bij het huis van de man aan de Mozartsingel in Den Bosch. Een vrouw met twee kinderen stond voor de deur.
Pen en papierZe vertelde de man dat ze bloemen wilde afgeven bij de buren, maar die waren niet thuis. Ze vroeg of ze even een pen en papier kon lenen om een briefje te schrijven. De bewoner heeft het drietal binnengelaten, schrijft de politie in een BIN-bericht.
Plotseling merkt de bewoner dat er ook een man in zijn huis is. De bewoner wil dan dat iedereen vertrekt. Later blijkt dat de kamers en de kasten op de eerste verdieping zijn doorzocht.
SignalementDe politie wil weten wie de vier zijn. Naar eigen zeggen kwamen ze uit Turkije. De vrouw was ongeveer vijftig jaar oud en droeg een roze jack met een lange donkerblauwe rok. Ze had een jongen en een meisje bij zich. Het meisje was rond de zestien jaar en had een fors postuur. De jongen van ongeveer twaalf jaar had donkerblond kort haar. Van de volwassen man is geen signalement bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.