Massale knokpartij tussen Bredase amateurclubs Advendo en Barça [VIDEO] - Omroep Brabant

Massale knokpartij tussen Bredase amateurclubs Advendo en Barça [VIDEO]

11 mei 2015 om 12:00
De spelers van de Bredase voetbalclub Advendo moesten zondag het veld af rennen, omdat er een horde agressieve Barça-supporters achter hen aan kwam. Dat meldt BN DeStem. Ze hadden net met succes gespeeld om de periodetitel in de vierde klasse D. Na de wedstrijd renden zeker honderd supporters van Barça het veld op.
Geschreven door

“Ze begonnen een klopjacht tegen iedereen van Advendo”, zo zei trainer Piet van Duuren van Advendo. De trainer laat weten dat de KNVB nu verder gaat onderzoeken of de vechtpartij nog een staartje krijgt.
Hoeveel supporters?Over het aantal bestaat wat discussie. Volgens een speler van Barça waren het er een stuk minder; slechts zeven. Wie de video van BN/De Stem bekijkt die van het tumult is gemaakt, telt er wel wat meer dan zeven.[Youtube:body:https://youtu.be/qq_oslMQ4rk]
Twee van de spelers van Advendo raakten volgens de trainer van die club gewond. De een hield een blauw oog over aan het geweld en de ander heeft een dikke bult achter zijn oor.
Vaker problemen bij BarçaHet is niet de eerste keer dat Barça betrokken is bij geweld op het veld. Nog geen half jaar geleden ging het ook mis.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...