Video

Silvin van Haestregt (9) uit Raamsdonksveer drumt sterren van de hemel: 'Zo kan ik me uitleven'

11 mei 2015 om 17:18
nl
Silvin van Haestregt uit Raamsdonksveer is nog maar negen jaar, maar drumt nu al de sterren van de hemel. En daarom was hij afgelopen zaterdag samen met zijn vader Stephen te zien in het SBS6-programma ‘We Are Family’. Met het liedje ‘Boulevard of Broken Dreams’ knalden vader en zoon de jury van hun stoel. Stephen: “Het was een genot om dit met z’n tweeën mee te maken.”
Geschreven door

“Hans Klok zei dat hij het de beste show vond”, vertelt Silvin enthousiast. “Het was een geweldige ervaring om mee te maken”, aldus vader Stephen, voormalig drummer van Within Temptation. “Het was cool om een mini-me te zien rondlopen. Hij heeft dezelfde trekjes. Voor zijn optreden is hij ingetogen en eenmaal op het podium is hij scherp en knalt hij!”[YouTube:body:https://youtu.be/gi9Z89aYr90]Jong talentToen Silvin vier jaar oud was, begon hij al met drummen. “Ik vind drummen supergaaf, want dan kan ik mezelf helemaal uitleven.” Voor zijn leeftijd heeft hij een iets afwijkende muzieksmaak. “Ik luister naar Green Day, Linkin Park en Iron Maiden. Lekker harde rockmuziek of metal waarop ik me kan uitleven.”
Zijn vader lacht. “Toen hij nog kleiner was hebben we hem meegenomen naar concerten van Iron Maiden en Kiss. Hij vond het supergaaf, op drie meter afstand van het podium. Muziek is een goede uitlaatklep voor hem, maar hij moet vooral plezier hebben.”
Pinkpop en skelettenSilvin heeft al grote plannen. Hij is bezig met het oprichten van een band met leeftijdgenootjes. “Want op m’n zeventiende wil ik op Pinkpop staan!”, vertelt hij trots. “En ik wil gouden platen winnen!” Zijn vader vult aan: “Dromen is goed. En we zien wel of ze uitkomen.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.