Albert Verlinde bedreigd door Dean Saunders, tweetal legt het bij tijdens RTL Boulevard

11 mei 2015 om 20:29
nl
Dean Saunders heeft Albert Verlinde uit Cromvoirt bedreigd. Tegen Shownieuws heeft de zanger, vooral bekend als de broer van Ben, gezegd dat hij ‘Kwalbert Verlinde niet wil tegenkomen in een donker steegje'. ‘Want ik sloop je’, voegde hij daar aan toe. Maandagavond legden de twee het live op tv bij in de uitzending van RTL Boulevard.
Geschreven door

Saunders deed die uitspraak omdat hij niet te spreken was over de manier waarop Verlinde onlangs nieuws over zijn broers bracht. Ben en zijn broertje Jamie zaten op Bevrijdingsdag vast in de cel omdat Ben een verkeersregelaar tegen de grond had gewerkt.
Aan Shownieuws laat het management van Dean Saunders weten dat de zanger 'het allemaal niet zo heeft bedoeld en dat hij Albert de hand zal schudden als hij hem tegenkomt'.
Hand schuddenMaandagavond vond dat moment werkelijk plaats aan het einde van de uitzending. Dean Saunders was nog altijd boos op Verlinde vanwege de uitspraken die Verlinde zou hebben gedaan over zijn ouders en broertje Jamie.
De showbizzexpert gaf aan het met name gemeen te vinden dat Saunders doet alsof RTL Boulevard de feiten verdraait. Uiteindelijk doet Verlinde nog de groeten aan de moeder van Saunders, maar daar leek de zanger niet op te willen reageren.
'Wel heftig'Verlinde gaf voorafgaand aan het gesprek met Saunders in RTL Boulevard aan dat hij ‘het wel heftig vindt, maar niet zo heftig als veel anderen’. Bang is hij niet na de uitspraak van Saunders, zo gaf hij aan. Verlinde zei toen dat het verhaal nog een staartje ging krijgen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.