Goedemorgen Brabant! Waar praat iedereen over bij het ontbijt?

12 mei 2015 om 09:24
nl
Begin de dinsdag goed met deze zes berichten. Ben je meteen bij tijdens je eerste kop koffie. Goedemorgen!
Geschreven door

Natuurkundeleraar voor rechter vanwege relatie met minderjarige leerlingen Twee keer zou een natuurkundeleraar van het Eindhovense Lyceum Bisschop Bekkers over de schreef zijn gegaan door een relatie met een minderjarige leerling te beginnen. Hij werd op staande voet ontslagen toen de schoolleiding erachter kwam. Volgens justitie waren de meisjes tussen de 12 en 16 jaar oud. Vandaag moet de man voor de rechter verschijnen. Volgens zijn advocaat heeft de docent spijt en wist hij niet goed wat hij deed.
Aalburg, Werkendam en Woudrichem: fuseren of zelfstandig blijven?Vandaag is het D-Day voor de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Fuseren ze tot één gemeente of blijven ze zelfstandig? Het rapport met de aanbevelingen wordt vanmiddag gepresenteerd. De 55.000 bewoners zijn verdeeld over het samengaan. Sommmigen zien het wel zitten, anderen zijn ronduit sceptisch.
Twee weken langer huis niet in door dieselstankNog steeds is het stankprobleem in de huizen aan de Adonislaan in Helmond niet opgelost en de bewoners mogen daarom nog twee weken lang niet naar huis. In de woningen hangt al bijna een week een doordringende diesellucht, afkomstig uit de kruipruimtes. Het goedje veroorzaakt flinke hoofdpijn. Nog steeds is het een raadsel waar de lucht vandaan komt. Er wordt volop onderzoek gedaan om de oorzaak te achterhalen. Ondertussen moeten de bewoners ergens anders onderdak zoeken.
[Tweet:body:https://twitter.com/FerencTriki/status/597835685102559233]
'Jij bent de liefde', nieuwe single Guus MeeuwisEen mooie samenwerking tussen Guus Meeuwis en de Tilburgse zanger Kenny B. B., die al weken op nummer één in de hitlijsten staat met zijn zomerse nummer 'Parijs', schreef de nieuwe single van Meeuwis. 'Jij bent de liefde' heet de song. Vrijdag 15 mei is de officiële release maar hier kun je 'm nu al beluisteren.
[YouTube:body:https://youtu.be/7SGkTnl1SwU]
Twaalfjarige krijgt Marianne Vos PrijsEen speciale prijs voor de twaalfjarige Merel Beverloo uit Wijk en Aalburg en niemand minder dan Marianne Vos reikt 'm uit. Merel krijgt de Marianne Vos Prijs vanmiddag omdat ze de finale van het Open NK Kunstrijden op de schaats wist te behalen. De twee gaan ook nog een wedstrijdje doen: balanceren op de de schaats en op de fiets. Eens kijken wie dat het langste volhoudt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.